<
НОВИНИ ДНЯ: Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2022 798

Ударні групи українських штурмовиків та бомбардувальників знищили кілька ворожих складів з боєприпасами – Генштаб

Українські пілоти нищать живу силу та техніку окупантів.

ce4aa2c842c4ade90ce57090eb88e815_22.06.22

Минулої доби вони завдали ударів по ворожих складах та позиціях. Пише ТСН. 

Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

"Ударні групи українських штурмовиків та бомбардувальників, під прикриттям винищувачів, здійснюють авіаудари по ворожих позиціях. Ліквідовано близько 10 бойових броньованих машин, живу силу противника та знищено декілька складів боєприпасів. Успішно продовжує бойову роботу і наша артилерія", - зазначили у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, що трійка українських гелікоптерів атакувала ворожі позиції на Херсонщині: знищена жива сила і техніка окупантів.

Раніше ми повідомляли, що у Повітряних силах розповіли, як з'явився загальний образ "Привид Києва". Спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розказав, як військові льотчики взяли на себе у перші два тижні війни важкі удари по захисту Києва. Він зауважив, що ворог тоді переважав у повітряних боях 1 до 6-10.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ударні групи українських штурмовиків та бомбардувальників знищили кілька ворожих складів з боєприпасами – Генштаб 5.00 5 2
Політика / Україна
22.06.2022 798
Еще материалы раздела «Україна»