<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2022 969

"Доля близько 60 військових невідома": подробиці щодо втрат росіян в результаті атаки ЗСУ на "вишки Бойка"

В результаті ракетної атаки, яку завдала Україна по захоплених росіянами бурових платформах, є чимало загиблих та поранених окупантів.

8ea7b66f08ca9ec69cb6123180c1a6b1_22.06.22

Цивільний персонал не постраждав. Пише ТСН. 

Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк.

20 червня підрозділами ЗС України було завдано ракетного удару по двох бурових платформах компанії “Чорноморнафтогаз” у північно-західній частині Чорного моря.

"Ці бурові платформи використовувалися підрозділами ЗС РФ для моніторингу обстановки в акваторії моря та берегової лінії. Під час завдання удару на платформах перебували не менше 120 осіб, з яких близько 30 – робочий персонал", - повідомив Цимбалюк.

За наявною в журналіста інформацією, цивільний робочий персонал під час завдання удару не постраждав і був евакуйований.

"Щодо військових – підтверджено інформацію про евакуацію 27 військовослужбовців ЗС РФ, доля інших, близько 60 осіб, невідома", - проінформував журналіст.

Нагадаємо, що ЗСУ добряче прорідили загін "кадирівців" у Сєвєродонецьку, які навіть не брали участь в активних бойових діях.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Доля близько 60 військових невідома": подробиці щодо втрат росіян в результаті атаки ЗСУ на "вишки Бойка" 5.00 5 2
Політика / Україна
22.06.2022 969
Еще материалы раздела «Україна»