<
НОВИНИ ДНЯ: Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринкувсі новини дня
Політика
Світ
22.06.2022 442

Дві пострадянські держави підписали угоду про військове співробітництво

Азербайджан та Узбекистан домовилися співпрацювати у військовій сфері.

Міністр оборони Азербайджану Закір Гасанов та його узбецький колега Баходір Курбанов у вівторок, 21 червня, поставили свої підписи під документом, який передбачає військово-технічне співробітництво. Пише ТСН. 

Про це повідомляє видання TRT.

Угоду про співпрацю двох пострадянських держав у військовій сфері було підписано у рамках візиту до Узбекистану президента Азербайджану Ільхама Алієва.

Загалом під час цього візиту у присутності глав держав підписано 18 документів між урядами, міністерствами та відомствами двох країн. Це, зокрема, угоди про співпрацю між регіонами, у галузі промисловості, міжнародного автомобільного сполучення, боротьби з незаконною міграцією, карантину та захисту рослин, а також програма співпраці у сфері туризму.

Нагадаємо, Баку закликає Кремль вивести армію з території невизнаного Нагірного Карабаху і більше не вживати цього терміну як назву територій Азербайджану.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дві пострадянські держави підписали угоду про військове співробітництво 5.00 5 1
Політика / Світ
22.06.2022 442
Еще материалы раздела «Світ»