<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2022 512

"Вуха та очі": Жданов розповів, навіщо Росії в Криму "вишки Бойка"

“Вишки Бойка” у Чорному морі були військовими об’єктами, завдяки ним Росія також видобувала незначну частину газу.

На цих вишках були встановлені радіолокаційні станції, які давали змогу РФ контролювати акваторію Чорного моря. Пише ТСН. 

Про це в інтерв’ю ТСН повідомив військовий експерт Олег Жданов.

“Це були вуха і очі Чорноморського флоту РФ. Особливо сьогодні, коли вирішується питання розблокування наших портів для запобігання світовій продовольчій кризі. Ми завдали по них ударів, як по військових об’єктах, і позбавили Росію можливості контролювати акваторію”, - наголосив Олег Жданов.

Нагадаємо, президент РФ Путін їде до самопроголошеного голови Білорусі “дотискати” його для того, щоб він вступив у війну проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Вуха та очі": Жданов розповів, навіщо Росії в Криму "вишки Бойка" 5.00 5 2
Політика / Україна
22.06.2022 512
Еще материалы раздела «Україна»