НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2022 721

Там перебували диверсійні сили і засоби розвідки РФ: генерал-лейтенант про важливість ударів по Зміїному та "вишках Бойка"

З вишками питання закрите.

d935c072747f768743060a6ab2002728_22.06.22

Значення операції щодо острову Зміїний та "вишок Бойка" потрібно розглядати комплексно. Пише ТСН. 

Про це повідомив генерал-лейтенант Ігор Романенко під час телемарафону "Freeдом".

"Ударів завдали по збройній техніці супротивника на острові Зміїний. Ця операція ще продовжується. А по двох вишках вона проведена. Вони припинили своє існування як газовидобувні. На цих вишках ще перебували диверсійні сили РФ, а також засоби розвідки та моніторингу за повітряним, морським простором. Вони загрожували нашим діям. Тому було ухвалено рішення розробити відповідну операцію. Було завдано ударів як по двом вишкам, так і по техніці, а також особовому складу на острові Зміїний. З вишками питання закрите. На острові Зміїний здійснюється розвідка", - повідомив Романенко.

Нагадаємо, військовий експерт Олег Жданов говорить, що останнім часом Росія погрожує не лише Україні, а й деяким європейським державам. Однак він підкреслив, що це лише погрози і ніяких активних дій Російська Федерація робити не буде.

Оценка материала:

5.00 / 1
Там перебували диверсійні сили і засоби розвідки РФ: генерал-лейтенант про важливість ударів по Зміїному та "вишках Бойка" 5.00 5 1
Політика / Україна
22.06.2022 721
Еще материалы раздела «Україна»