<
НОВИНИ ДНЯ: Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингахвсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2022 663

У Чорному морі фіксують російські кораблі: стало відомо, чи є загроза висадження десанту

Сьогодні в акваторії Чорного моря перебуває три російські десантні кораблі.

Водночас штормова погода не дозволяє висадити ворожий десант. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телемарафону повідомила керівниця пресцентру сил охорони і оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

"Там (у Чорному морі - ред.) баржують три великі десантні кораблі. Поки погода на нашому боці, штормова погода не дозволяє висадити десант, але ми знаємо відчайдушність цього ворога і ставлення до особового складу як до мотлоху, тому все можливо. Ми готові до всіх погроз", - зазначила Гуменюк.

Нагадаємо, за словами Наталії Гуменюк, станом на ранок 22 червня Росія зосередила в акваторії Чорного моря 44 крилаті ракети типу "Калібр", тож надалі високою залишається загроза ракетних ударів з боку окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Чорному морі фіксують російські кораблі: стало відомо, чи є загроза висадження десанту 5.00 5 1
Політика / Україна
22.06.2022 663
Еще материалы раздела «Україна»