<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.06.2022 3832

Максима Галкіна виключили із "чорного списку" Мінкульту

Російського гумориста Максима Галкіна торік визнали таким, що створює загрозу нацбезпеці.

За це його внесли до "чорного списку" Мінкульту. Утім, імені та прізвища шоумена більше немає у списку осіб, які загрожують безпеці України. Пише ТСН. 

Відповідні зміни помітно на сайті Мінкульту, де Максима Галкіна більше немає у "чорному списку".

Загалом, наразі у "чорному списку" Мінкульту 209 осіб, які загрожують національній безпеці. Останні зміни до переліку внесли вчора, 21 червня. А від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну до "чорного списку" потрапив лише російський пропагандист Соловйов.

Нагадаємо, Максима Галкіна внесли до "чорного списку" Мінкульту 3 листопада минулого року. У СБУ пояснили, що таке рішення спричинене тим, що гуморист "провокує сепаратистські настрої та підтримує окупацію".

Тим часом, від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну шоумен засудив дії російського уряду. Окрім того, артист дає благодійні концерти в Ізраїлі та частину виручених коштів надсилає благодійним фондам, які допомагають біженцям з України.

Оценка материала:

5.00 / 3
Максима Галкіна виключили із "чорного списку" Мінкульту 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
23.06.2022 3832
Еще материалы раздела «Суспільство»