НОВОСТИ ДНЯ: Спека змінюватиметься грозами: синоптики дали детальний прогноз на липень  Вареники з вишнею на заварному тісті, які завжди вийдуть вдалими: простий рецепт  Знищену російську техніку повезли з України до Польщі  Від заморозків до +41 градуса: яка погода буде в Україні у липні  Чисельність, зброя, боєздатність: що відомо про армію Білорусі  Шойгу відвідав пункти управління військами Росії, але побоявся їхати в Україну  Грози та спека до +35: прогноз погоди на тижденьвсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.06.2022 7960

Мариновані кабачки за 15 хвилин: простий рецепт від шеф-кухаря

Якщо ви і ваші рідні люблять кабачки, тоді ця закуска точно буде вам до смаку.

a367af2b00ca11ac0044b1e5ad4cbada_23.06.22

Кабачки - це прекрасний, корисний і дієтичний овоч, з якого можна приготувати найрізноманітніші страви, і всі вони будуть, безсумнівно, дуже смачними. Пише ТСН. 

Одна з головних переваг кабачка - його низька калорійність. Овоч містить багато клітковини, вітамінів і макроелементів. А ще він добре насичує, і ви довго не будете відчувати почуття голоду.

Шеф-кухар Павло Д'ячек поділився з нами рецептом простого і швидкого приготування маринованих кабачків. Вони чудово підійдуть для сніданку в комбінації з авокадо-тостом і яйцем-пашот або ж на обід або вечерю як закуска до м'яса або страви з картоплі.

Інгредієнти:

  • 2 молодих кабачки — приблизно 250 г
  • цибуля марс — 20 г
  • бальзамічний оцет — 10 г
  • соєвий соус — 10 г
  • олія волоського горіха — 20 г
  • цукор, сіль, перець за смаком

Приготування:

Нам знадобляться молоді кабачки з тонкою світло-зеленою шкіркою. Використовувати ми будемо тільки їхню серцевину.

Миємо кабачки, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо тонкими довгими слайсами за допомогою овочечистки. Цибулю марс нарізаємо соломкою.

Нарізані слайси кладемо в миску, додаємо цибулю, бальзамічний оцет, соєвий соус і олію волоського горіха. Посипаємо сіллю, цукром і перцем. Добре перемішуємо кабачки з маринадом і залишаємо на 15 хвилин промаринуватися.

Після закінчення цього часу кабачки вже просочилися пряною ароматною сумішшю і готові до вживання. Красиво їх викладаємо хвилями на тарілку і насолоджуємося прекрасним смаком.

Якщо ви вирішите подавати кабачки з яйцем пашот, тоді легкий спосіб його приготування читайте тут.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Мариновані кабачки за 15 хвилин: простий рецепт від шеф-кухаря 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.06.2022 7960
Еще материалы раздела «Суспільство»