<
НОВИНИ ДНЯ: Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJ  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Чи будуть війська НАТО в Україні: хто із союзників "за", а хто – "проти" і що про це кажуть у Зеленського  Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК: забирають хворих і працівників оборонних підприємстввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.06.2022 1506

Грозові дощі та сильний вітер: якою буде погода 23 червня

У четвер, 23 червня, в Україні очікуються короткочасні дощі, в деяких районах з грозами. Середня температура вдень становитиме 22 градуси тепла.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, у четвер місцями, крім західних і східних областей пориви, вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Температура вночі опуститься до 10-15 градусів тепла. Вдень середня температура повітря становитиме 22 градуси з позначкою "плюс". На Закрпатті вдень очікується +27, а в Карпатах - до +14 вдень і до +10 вночі.

Нагадаємо, за даними синоптиків погода в липні буде з різкими коливаннями температур від холоду до спеки, а похмурих днів з дощами буде чимало.

Оценка материала:

5.00 / 2
Грозові дощі та сильний вітер: якою буде погода 23 червня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.06.2022 1506
Еще материалы раздела «Суспільство»