<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.06.2022 832

Стало відомо, коли в Україну повернеться 30-градусна спека

Ще кілька днів в Україні очікується прохолодна погода з періодичними дощами.

Ще кілька днів в Україні буде прохолодно. Потім погода почне стабілізуватися. На вихідних стовпчики термометрів вже показуватимуть комфортні +24°...+26°, а дощі практично покинуть територію нашої країни. Новий тиждень розпочнеться вже з 30-градусної спеки.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, найближчої суботи невеликі дощі очікуються на півночі, в центрі та на півдні України вздовж Дніпра. Температура підійматиметься до комфортних +24°...+26°.

У неділю, 26 червня, в Україні стане ще тепліше. У більшості областей температура вже підніматиметься до +26°...+28°, а на півдні - до +29°. Опади змістяться на південний схід.

У понеділок, 27 червня, в Україну повернеться 30-градусна спека, а дощі покинуть територію нашої країни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стало відомо, коли в Україну повернеться 30-градусна спека 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.06.2022 832
Еще материалы раздела «Суспільство»