<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
23.06.2022 1773

Голова української розвідки розповів про успіхи партизанів на Херсонщині

Збройні Сили України крок за кроком звільнюють окуповану Херсонську область, водночас успішно працюють партизани.

Голова ГУР Міноборони Кирило Буданов розповів, що розвідка працює над створенням власної агентури - партизанів - на окупованих територіях. За словами голови розвідки, їхня робота – не на виду, проте результат – суттєвий. Пише ТСН. 

Про це начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону у середу, 22 червня.

Він наголосив, що про успішну роботу партизанів свідчать незвичайні випадки. Зокрема, пригадав сьогоднішній підрив авто нардепа-колаборанта на Херсонщині Ковальова. Однак Буданов не уточнив причини вибуху, як і причетність України до інциденту.

"Є багато різних випадків, коли когось там підстрелили в окупованих містах, десь підірвали якесь нафтове сховище", – пояснив очільник ГУР.

Нагадаємо, вдень 22 червня у соцмережах поширилася інформація про смерть депутата-зрадника Олексія Ковальова на окупованій Херсонщині. Проте "Радіо Свобода" з посиланням на джерело в правоохоронних органах заявило, що ці дані попередньо є фейком.

Пізніше голова розвідки підтвердив факт підриву авто зрадника. У якому він стані і чи взагалі вижив після підриву - невідомо.

Оценка материала:

5.00 / 2
Голова української розвідки розповів про успіхи партизанів на Херсонщині 5.00 5 2
Політика / Україна
23.06.2022 1773
Еще материалы раздела «Україна»