НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.06.2022 556

Анатоліч про заяву Арестовича щодо ЛГБТ: "За цією логікою я мав би стати трансгендером"

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч відреагував на заяву радника глави Офісу президента Олексія Арестовича щодо представників ЛГБТ-спільноти.

Так, днями Арестович заявив, що ставиться до таких персон, як до людей із девіаціями — відхиленнями від норм поведінки. Радник голови ОП назвав себе консерватором та додав, що він проти пропаганди. Пише ТСН. 

Зі свого боку, Анатоліч записав у своєму Instagram відеозвернення, де зазначив, що зараз тисячі людей ЛГБТ захищають Україну на фронті, поки деякі дуже затяті гетеросексуали "або сидять в тилу і нічого не роблять, або взагалі звалили за кордон".

"Мене оточує дуже багато представників ЛГБТ, я з ними спілкуюся, вони мені подобаються. За цією логікою, про пропаганду, я вже давно мав би стати або бінарною особою, або трансгендером, або драг-квін. Але ні, я гетеросексуал, я обожнюю жінок, одну жінку, свою дружину, у мене троє дітей. Тобто, ця історія про те, що ти надивився на ЛГБТ і став геєм – ви з якої печери вилізли?! 2022 рік. Можна почитати і дізнатися, що дійсно люди народжуються такими, що це не дань моді. Друзі, будь ласка, не ганьбіться, ми толерантна країна", – зазначив він.

Анатолій додав, що зараз українці й борються за країну, у якій всі хочуть жити – демократичну, вільну, де кожен може бути собою.

У коментарях більшість фоловерів сторінки ведучого підтримали його думку.

Нагадаємо, Сергій Притула за добу зібрав гроші на два байрактари. У день народження він оголосив про збір коштів, аби придбати три байрактари для ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Анатоліч про заяву Арестовича щодо ЛГБТ: "За цією логікою я мав би стати трансгендером" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.06.2022 556
Еще материалы раздела «Суспільство»