<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Політика
Україна
23.06.2022 1438

Міноборони розкрило плани окупантів: націлились на чотири міста

Окупанти намагатимуться найближчим часом захопити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, а потім піти на Краматорськ і Слов'янськ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступницю міністра оборони України Ганну Маляр на брифінгу.

За її словами, аналіз бойових дій від Головного управління розвідки дозволяє стверджувати, що Росія веде проти Україну війну на виснаження.

Маляр зазначила, що найближчим часом російські війська намагатимуться захопити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, бо командуванню РФ потрібен привід для того, щоб оголосити про виконання завдання щодо встановлення контролю над Луганською та Донецькою областями.

"У подальшому ворог планує зосередити свої зусилля на оволодінні найбільшими містами Донеччини - Краматорськом і Слов'янськом", - сказала вона.

Маляр підкреслила, що ЗСУ готові до будь-якого розвитку подій.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міноборони розкрило плани окупантів: націлились на чотири міста 5.00 5 1
Політика / Україна
23.06.2022 1438
Еще материалы раздела «Україна»