<
НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаноговсі новини дня
Політика
Україна
24.06.2022 1704

У Міноборони назвали чотири міста Донбасу, які найближчим часом хочуть захопити окупанти

Найближчим часом російські війська намагатимуться захопити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, а потім спробувати взяти Краматорськ і Слов'янськ.

За даними аналізу бойових дій від української розвідки, Росія веде проти Україну війну на виснаження. Пише ТСН. 

Про це заступниця голови Міноборони Ганна Маляр розповіла на брифінгу 23 червня.

Вона пояснила, що найближчим часом окупанти намагатимуться захопити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, бо їхньому командуванню потрібен привід для оголошення про виконане завдання щодо встановлення контролю над Луганською та Донецькою областями.

"У подальшому ворог планує зосередити свої зусилля на оволодінні найбільшими містами Донеччини – Краматорськом і Слов'янськом", – повідомила заступниця міністра.

Водночас вона наголосили, що українські військові готові до будь-якого розвитку подій.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони назвали чотири міста Донбасу, які найближчим часом хочуть захопити окупанти 5.00 5 2
Політика / Україна
24.06.2022 1704
Еще материалы раздела «Україна»