НОВИНИ ДНЯ: Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецептвсі новини дня
Політика
Світ
24.06.2022 864

Організатор концертів заявив, що Юрій Шатунов ненавидів українців

У четвер, 23 червня, стало відомо про смерть російського співака, екссоліста гурту "Ласковый май" Юрія Шатунова.

Багато українських фанатів засмучені новиною про втрату кумира молодості. Втім, виявилося, артист ненавидів Україну та її мешканців. Пише ТСН. 

Про це написала піарниця Анна Салата у своєму Telegram-каналі "Я вам пишу!". Вона розмістила повідомлення від концертного організатора, який працює з відомими артистами в Європі. У ньому йдеться, що від 2014 року, коли Росія напала на Україну, Шатунов відмовлявся виступати на заходах, коли дізнавався, що замовник – українець.

"Звичайно, не хочеться руйнувати дитячі спогади... Але, починаючи від 2014 року, кожного разу, коли йому телефонували із запитом на приватний виступ у Європі, дізнаючись, що замовник з України, він незмінно відповідав, що ми тут усі кінчені, бандерівці, нацисти та фашисти. Що він не збирається співати перед людьми, які не поважають вєлікую расєю". Ось і Юра", - написав організатор.

Зі свого боку, Анна прокоментувала, що "хороший росіянин – мертвий росіянин".

Зазначимо, що Шатунов також не висловлювався проти широкомасштабного нападу РФ та Україну.

Нагадаємо, у мережі показали останні хвилини життя Юрія Шатунова. На відео видно, що співак ледь пересувався та тяжко дихав.

Оценка материала:

5.00 / 2
Організатор концертів заявив, що Юрій Шатунов ненавидів українців 5.00 5 2
Політика / Світ
24.06.2022 864
Еще материалы раздела «Світ»