<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Політика
Україна
24.06.2022 1096

"Кожен метр захопленої окупантом землі залитий його кровʼю": Залужний звернувся до українців

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний опублікував допис-звернення до українців. Він заявив, що українським військовим дуже важко, адже вогнева перевага на боці противника.

Попри все, ЗСУ тримаються і ситуація на війні хоч і складна, однак контрольована. Пише ТСН. 

Про це Залужний написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ціна свободи висока. Нам дуже важко, адже вогнева перевага на боці противника. Попри все, ми тримаємося. Ситуація складна, однак контрольована", – йдеться у повідомленні.

"Ми вимушені вести маневрену оборону, займати більш вигідні рубежі та позиції. Але кожний метр захопленої окупантом землі залитий його кровʼю. Тримаймо стрій!" – закликав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, за даними Міноборони, найближчим часом російські війська намагатимуться захопити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, а потім – Краматорськ і Слов'янськ.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Кожен метр захопленої окупантом землі залитий його кровʼю": Залужний звернувся до українців 5.00 5 2
Політика / Україна
24.06.2022 1096
Еще материалы раздела «Україна»