<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.06.2022 7194

"Погода буде цікавою": синоптик Діденко здивувала прогнозом на п'ятницю

За словами синоптика, 24 червня погоду в Україні одночасно визначатимуть циклон та антициклон.

24 червня, погоду в Україні одночасно визначатимуть циклон на Лівобережжі та антициклон у західних, північних та багатьох центральних областях.

"Погода п'ятниці в Україні буде цікавою", - каже синоптик Наталка Діденко.

Вона пояснила, що на Лівобережжі циклон, центр якого розташувався східніше України, зумовить дощі, грози та при грозах навіть шквалисте посилення вітру.

"А ось у західних областях, північних та багатьох центральних антициклон на ім'я Frido витіснить опади і зробить завтра погоду сонячною, сухою", - розказала синоптик.

За її даними, вітер 24 червня буде північно-східним, рвучким, місцями навіть із штормовими поривами до 15-18 метрів за секунду.

Повітря поступово нагріватиметься, завтра, за її прогнозом, впродовж дня очікується +24...+27 градусів. На Полтавщині, Сумщині, Харківщині, в Кропивницькому з районами, на Запоріжжі ще буде свіжіше, місцями +19...+23 градуси.

"Приємне літнє тепло найближчим часом домінуватиме в Україні, сильна спека малоймовірна", - резюмувала синоптик.

Як повідомляв Погода УНІАН, ще кілька днів в Україні буде прохолодно. Потім погода почне стабілізуватися. На вихідних стовпчики термометрів вже показуватимуть комфортні +24°...+26°, а дощі практично покинуть територію нашої країни. Новий тиждень розпочнеться вже з 30-градусної спеки.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Погода буде цікавою": синоптик Діденко здивувала прогнозом на п'ятницю 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.06.2022 7194
Еще материалы раздела «Суспільство»