<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Політика
Росія
24.06.2022 791

Військовий експерт пояснив, чому РФ почала війну проти України та чи розпадеться країна-окупантка

Росія розпочала війну, щоб не допустити євроінтеграцію України.

Проте, якщо Україна вистоїть у війні, то може розпочатись розпад Росії. Пише ТСН. 

Про це у коментарі "24 каналу" сказав військовий експерт Петро Черник.

Військовий переконаний, що зараз почався процес розпаду Росії. Він зауважив, що РФ напала на Україну, щоб припинити євроінтеграційний курс нашої держави. Петро Черник додав, що без України Росія нічого не варта. Як приклад те, що розквіт Московського царства розпочався після Переяславської ради. Також на думку військового експерта, саме українці творили технологічний процес у СРСР. Варто згадати бодай Корольова та Глушка – відомих ракетобудівників. Усю нафтогазову промисловість РФ підняли випускники з українського Івано-Франківська.

"Повернуть Україну – імперія відновиться. Не повернуть – їм кінець. Саме тому і відважилися на "воєнну спецоперацію", адже усі інші інструментарії – ідеологічні, фінансові, економічні, інформаційні – закінчилися. Вони дійшли висновку, що в інший спосіб зупинити природний рух України в лоно європейської цивілізації, а наше місце там, вони не можуть", - сказав Черник.

Оценка материала:

5.00 / 2
Військовий експерт пояснив, чому РФ почала війну проти України та чи розпадеться країна-окупантка 5.00 5 2
Політика / Росія
24.06.2022 791
Еще материалы раздела «Росія»