НОВИНИ ДНЯ: Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.06.2022 2588

"Не вважають за людину": Арестович втрапив у скандал через заяву про українських захисниць

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович втрапив у скандал через заяву про жінок-воїнів.

Арестович заявив, що "жінка в армії - це жах", бо вона є об'єктом сексуальних бажань. Пише ТСН. 

Про це він розповів в ефірі проєкту "Ісландія".

"Жінка в армії – це просто жах. По-перше, тебе не вважають за людину насправді. По-друге, це проблеми гігієнічного характеру. Потім тебе намагаються зробити об'єктом сексуальних домагань. Це упереджене ставлення, яке тягнеться, ще відколи жінок не пускали на Запорізьку Січ", — сказав він.

Нагадаємо, Арестович заявив, що ставиться до ЛГБТ, як до людей із девіаціями — відхиленнями від норм поведінки. Радник голови ОП назвав себе консерватором та додав, що він проти пропаганди.

Оценка материала:

3.67 / 3
"Не вважають за людину": Арестович втрапив у скандал через заяву про українських захисниць 3.67 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
24.06.2022 2588
Еще материалы раздела «Суспільство»