НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Росія
24.06.2022 522

Путін готує Росію до загальної мобілізації шляхом терактів – експерт

Очільник країни-агресорки готує план "Б".

Спецслужби РФ розпочали підготовку підґрунтя розглянутого Путіним варіанту поповнення відсутніх резервів - загальної мобілізації.

Про це в ефірі Freedom повідомив військовий експерт Олег Жданов. Пише ТСН. 

"Керівництво Росії готує як запасний варіант запровадження (НС - ред.) у прикордонних з Україною областях і оголошення загальної мобілізації. І ось цей варіант вони постійно підігрівають", - вважає Жданов.

Експерт згадав серію терактів в Бєлгороді, Курську, Брянську, які, за його словами, "в принципі так нічим і не закінчилися, але зараз в прикордонних областях діє ступінь терористичної загрози "жовтий".

"Після ось цієї атаки на НПЗ (Ростовської області - ред.) нібито українського безпілотника... Хоча у нас найдальший безпілотник - 150 км, а від наших позицій до Кам'янсько-Шахтинська - більше 200 км. Окуповані території РФ насичені ППО, яка могла його побачити і збити кілька разів поспіль. Після цієї атаки на НПЗ може бути оголошений рівень терористичної загрози "червоний", а це означає запровадження надзвичайного стану і загальна мобілізація", - пояснив Жданов.

Таким чином, на думку експерта, "спецслужби Росії готують варіант, який розглядається Путіним як вирішення проблем з поповненням особового складу в армії".

"Вони готують план "Б", щоб сформувати і поповнити резерви для подальших атак на нашу державу", - додав Жданов.

Нагадаємо, 22 червня в Ростовській області РФ горів Новошахтинський нафтопереробний завод. НПЗ атакував безпілотник. Росія звинуватила в атаці українські сили.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін готує Росію до загальної мобілізації шляхом терактів – експерт 5.00 5 1
Політика / Росія
24.06.2022 522
Еще материалы раздела «Росія»