НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
24.06.2022 477

Microsoft скорочуватиме бізнес у РФ, поки від нього нічого не залишиться

Корпорація Microsoft планує скорочувати свій російський бізнес, поки від нього нічого не залишиться.

Про це в інтерв'ю Washington Post заявив президент компанії Бред Сміт.

"Що стосується Росії, то ми скорочуватимемо свій бізнес доти, доки врешті-решт [від нього] не залишиться майже нічого або взагалі нічого", - сказав Сміт.

Він пояснив, що компанія хоче допомогти своїм співробітникам і думає над тим, як забезпечити їм підтримку, якої вони потребують і на яку заслуговують, тому що не вони почали війну.

У березні Microsoft оголосила про зупинення продажів своїх товарів та надання послуг на території Росії. Як заявляв Сміт, рішення пов'язане із санкціями, запровадженими щодо Росії у відповідь на її вторгнення в Україну.

Сміт наголошував, що Microsoft допомагає Україні у питаннях кібербезпеки, а фонд Microsoft Philanthropies надає підтримку українським біженцям, надаючи технології та фінансову підтримку Міжнародному комітету Червоного Хреста та ООН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Microsoft скорочуватиме бізнес у РФ, поки від нього нічого не залишиться 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.06.2022 477
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»