<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіоніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.06.2022 814

Навчальний рік у закладах освіти збираються почати очно, але є умови – ОП

В Україні навчальний рік у школах збираються почати очно за умови безпечної ситуації в регіоні.

Наразі для реалізації цієї мети у закладах освіти тривають заходи з посилення безпеки.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

За його словами, надзвичайники перевіряють школи та прилеглі території на наявність вибухонебезпечних предметів. Окрім того, тестуються системи оповіщення про повітряну тривогу.

"Особливу увагу звертаємо на доступність оповіщення для дітей з порушеннями зору та слуху", – підкреслив Тимошенко.

Заступник керівника ОП каже, що до початку навчального року в кожному закладі освіти мають бути визначені та позначені шляхи евакуації, а також має бути обладнане укриття для всіх учасників освітнього процесу.

"Створюються запаси води та медикаментів. Проводяться тренування щодо дій у разі оголошення сигналу повітряної тривоги", – говорить Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, заступник міністра освіти та науки Андрій Вітренко заявив, що новий навчальний рік в Україні розпочнеться, але є нюанси. Заклади вищої освіти можуть розпочати навчальний рік восени, однак у різні місяці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Навчальний рік у закладах освіти збираються почати очно, але є умови – ОП 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.06.2022 814
Еще материалы раздела «Суспільство»