<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
25.06.2022 728

Довгоочікувані HIMARS в дії: з'явилися перші кадри бойового застосування американських систем

В Україні вже почали застосовувати артилерійські системи підвищеної мобільності HIMARS, які нещодавно прибули від США до України.

Вже з'явилися перші кадри бойового застосування довгоочікуваних американських реактивних систем залпового вогню HIMARS по позиціях окупантів.

Відповідне відео оприлюднив журналіст Андрій Цаплієнко на своєму каналі в Telegram. Пише ТСН. 

"В Україну прибули 4 установки американської артилерійської ракетної системи M142 HIMARS і одразу стали на бойове чергування. Нашій країні надали ракети, здатні вражати російську ціль на відстані до 80 км з унікальною точністю. При такій відстані HIMARS є недосяжним для арти рф", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Офісі президента повідомили, що артилерійські системи підвищеної мобільності HIMARS вже приносять перші результати у війні проти РФ.

У зв'язку з новим озброєнням, міністр оборони України Олексій Резніков попередив військових злочинців РФ про "спекотне літо".

Все, що відомо про пускові установки РСЗО M142 HIMARS - читайте тут.

Оценка материала:

5.00 / 1
Довгоочікувані HIMARS в дії: з'явилися перші кадри бойового застосування американських систем 5.00 5 1
Політика / Україна
25.06.2022 728
Еще материалы раздела «Україна»