<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
25.06.2022 656

Росія змушена використовувати старі літаки і пілотів-найманців - британська розвідка

ЗСУ повідомили про захоплення пілота російського бомбардувальника Су-25 FROGFOOT, якого збили 17 червня.

Пілот зізнався, що він колишній майор ВПС Росії, який влаштувався найманцем у ПВК "Вагнер" і здійснив кілька бойових вильотів під час війни. Пише ТСН. 

Про це повідомляє британська розвідка у Twitter.

"Використання відставних співробітників, які зараз працюють за контрактом з "Вагнером", для виконання завдань безпосередньої авіаційної підтримки вказує на те, що російські ВПС, ймовірно, з усіх сил намагаються підтримати вторгнення в Україну достатньою кількістю екіпажів", - йдеться в повідомленні.

У британській розвідці вважають, що це, ймовірно, пов'язано не лише з бойовими втратами окупантів, а й з їхньою недостатньою підготовкою.

Повідомляється, що під час виконання бойових завдань російський пілот використовував комерційні пристрої навігації, а не російське військове обладнання.

"Це, ймовірно, вказує на те, що літаки "Вагнера" є старішими моделями Су-25 і що ВПС Росії не надають "Вагнеру" сучасне обладнання авіоніки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у російської армії закінчуються танки, тому там починають діставати застарілі Т-62. Т-62 розробили ще наприкінці 1950-х років - головною метою для того, щоб конкурувати з бойовими машинами Великої Британії, які виробляли танки Chieftain, а також США з їх М60.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія змушена використовувати старі літаки і пілотів-найманців - британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
25.06.2022 656
Еще материалы раздела «Україна»