<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
25.06.2022 526

Подоляк відповів РФ на її хизування про "рекордний урожай в історії": "Це вкрадене в українських фермерів зерно"

Кремль хизується світу "рекордним урожаєм зерна", яке краде в українських фермерів.

Радник голови Офісу президента зазначив, що Росія вихваляється "рекордним урожаєм зерна", в той час, як в Африці та Азії - продовольча криза, а в окремих регіонах розпочався голод. Пише ТСН. 

Про це Подоляк написав у Twitter.

"Москва хизується "рекордним урожаєм зерна в історії" на тлі продовольчої кризи в Африці та Азії. "Для нас голод – це шанс", – відверто кажуть російські пропагандисти. Світ має знати: "рекордний урожай" – це вкрадене в українських фермерів зерно. Справжній портрет РФ – вбивці, крадії, кати", - йдеться у його дописі.

В Євросоюзі вважають, блокування Росією українського зерна ставить "під загрозу найвразливіших у світі людей". Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн зауважила, що РФ не реагує на заклики європейських лідерів розблоковувати українські порти, щоб вивезти звідти зерно та запобігти продовольчій кризі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Подоляк відповів РФ на її хизування про "рекордний урожай в історії": "Це вкрадене в українських фермерів зерно" 5.00 5 2
Політика / Україна
25.06.2022 526
Еще материалы раздела «Україна»