<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Політика
Україна
25.06.2022 829

"Повільно, тихо підбираємося до них на м'яких лапах": Арестович - про ситуацію навколо Херсона та на Запоріжжі

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів, що ЗСУ "підкошмарюють" російські окупаційні війська поблизу Херсона і ведуть успішні бої на Запоріжжі.

Росія продовжує намагаютися перекидати у напрямку Херсона якісь резерви, однак їх немає. Пише ТСН. 

Про це Арестович розповів у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним.

"Херсон місто герой. Великих подій там нема. Наші потроху "підкошмарюють" противника по передньому краю працюють, артилерія працює і таке інше. Вони намагаються перекидати туди якісь резерви, яких також немає ніфіга. Повільно, тихо ми підбираємося до них на м'яких лапах, а до них підбирається хутрове звірятко на "п" починається на "ц" закінчується. Я думаю, що там усе буде гаразд. Єдине, що зараз якраз дні, коли обидві сторони поповнюються", - сказав Арестович.

Арестович зазначив, що аналогічна ситуація спостерігається і на Запоріжжі.

"Запорізька область. Такі ж бої на нашу користь. Видихаються. Навіть британські аналітики сьогодні опублікували, що російському наступу залишилися тижні, хоч раніше говорили, що місяці. Всі ці хоробрі наскоки мені здаються малоперспективними", - додав він.

Нагадаємо, щов Херсонській обласній військовій адміністрації повідомили, що відео, на якому нібито Збройні сили України входять до Херсона - це фейк.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Повільно, тихо підбираємося до них на м'яких лапах": Арестович - про ситуацію навколо Херсона та на Запоріжжі 5.00 5 2
Політика / Україна
25.06.2022 829
Еще материалы раздела «Україна»