<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Політика
Світ
25.06.2022 715

"Наслідки для путінського режиму будуть сумними": Арестович - про резолюцію щодо визнання Росії державою-терористом

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що резолюція про визнання РФ державою-спонсором тероризму матиме серйозні наслідки для країни-агресорки.

Якщо США визнають Росію спонсором тероризму, це потягне за собою багато наслідків. Пише ТСН. 

Про це Арестович розповів у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним.

"Там американське правосуддя, Комітет із міжнародних справ Сенату США підтримав резолюцію визнати Росію державою-терористом. Наслідки цієї резолюції будуть сумними для путінського режиму та Росії, яку він очолює", - сказав Арестович.

Нагадаємо, що президентка Єврокомісії заявила, що Європа не повернеться до нормальних стосунків із кремлівським диктатором.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Наслідки для путінського режиму будуть сумними": Арестович - про резолюцію щодо визнання Росії державою-терористом 5.00 5 1
Політика / Світ
25.06.2022 715
Еще материалы раздела «Світ»