<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Політика
Світ
25.06.2022 663

В НАТО спрогнозували, як закінчиться війна в Україні

Війна Росії проти України, скоріше за все, закінчиться за столом переговорів. НАТО продовжить допомагати українцям, аби посилити їх позиції.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву генсека НАТО Йенса Столтенберга в інтерв'ю El País.

"Найімовірніше, ця війна (Росії проти України - ред.) закінчиться за столом переговорів. Ми відповідаємо за те, щоб забезпечити максимально сильну позицію України та допомогти їй залишатися суверенною та незалежною європейською нацією", - припускає Столтенберг.

За його словами, найкращий спосіб зробити це - надавати потужну військову та економічну підтримку та просувати жорсткі санкції проти РФ.

Він також додав, що між НАТО та Росією немає "тотальної війни".

Оценка материала:

5.00 / 1
В НАТО спрогнозували, як закінчиться війна в Україні 5.00 5 1
Політика / Світ
25.06.2022 663
Еще материалы раздела «Світ»