<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Бізнес
Економіка
25.06.2022 453

Україна отримає від Німеччини 1 млрд євро через МВФ: на що підуть кошти

Німеччина надасть Україні 1 млрд євро грантової допомоги. Ці кошти будуть спрямовані Україні через механізм адміністративного рахунку Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Мінфіну.

За даними прес-служби, угоду між урядами України та Німеччини підписали міністр фінансів України Сергій Марченко та міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер.

Отримання коштів очікується вже найближчим часом.

"Кошти будуть спрямовані до держбюджету України для фінансування першочергових соціальних та гуманітарних видатків під час воєнного стану", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, грантова допомога означає, що ці кошти Україні повертати не потрібно.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна отримає від Німеччини 1 млрд євро через МВФ: на що підуть кошти 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
25.06.2022 453
Еще материалы раздела «Економіка»