<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Політика
Росія
25.06.2022 858

Ключових російських генералів відсторонили від командування в Україні, - британська розвідка

З початку червня вище командування Росії відсторонило кількох генералів від ключових оперативних командних посад у війні проти України. Сили на Донбасі очолив генерал Сергій Суровікін.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

За даними британської розвідки в число відсторонених генералів входять командувач повітряно-десантними військами (ВДВ) генерал-полковник Андрій Сердюков і командувач Південною групою військ (ЮГВ) генерал армії Олександр Дворніков, який також якийсь час виконував обов'язки Головного оперативного командувача.

"Командування ЮГВ, ймовірно, перейде до генерал-полковника Сергію Суровикину, оскільки ЮГВ продовжує грати центральну роль в наступі Росії на Донбасі", - повідомили в британській розвідці, зазначивши, що протягом більше тридцяти років кар'єра Суровікіна супроводжувалася звинуваченнями в корупції і жорстокості.

Нагадаємо, на початку квітня Росія реорганізувала своє військове командування силами вторгнення в Україну, призначивши командувачем генерала армії Олександра Дворнікова.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ключових російських генералів відсторонили від командування в Україні, - британська розвідка 5.00 5 2
Політика / Росія
25.06.2022 858
Еще материалы раздела «Росія»