<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
25.06.2022 763

Бойові дії знизяться майже до нуля. Буданов дав прогноз щодо термінів закінчення війни

У ГУР Міноборони України заявляють, що починаючи з серпня відбудуться певні події, які продемонструють переломний момент у війні проти Росії. При цьому до кінця року активні бойові дії знизяться практично до нуля.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву начальника ГУР Міноборони України Кирила Буданова в інтерв'ю британському мовнику "ITV news".

"Україна повернеться до кордонів 1991 року і ми не розглядаємо ніяких інших сценаріїв. До кінця року активні бойові дії знизяться практично до нуля. Ми відновимо контроль над своїми територіями вже в осяжному майбутньому", - заявив начальник української розвідки.

Також Буданов упевнений, що керівництво Російської Федерації не доб'ється успіху у війні проти України.

"Путін не доб'ється успіху. Це трагедія, до якої він привів Росію і Україну, і це закінчиться катастрофою для Росії. Нічого іншого," - підсумував він.

Раньше у НАТО спрогнозували, як закінчиться війна в Україні. За словами генсека Альянсу, бойові дії, швидше за все, завершаться за столом переговорів. При цьому НАТО продовжить допомагати українцям, щоб посилити їх позиції.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бойові дії знизяться майже до нуля. Буданов дав прогноз щодо термінів закінчення війни 5.00 5 2
Політика / Україна
25.06.2022 763
Еще материалы раздела «Україна»