<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
25.06.2022 5161

ЗСУ успішно застосували HIMARS - знищено командні пункти противника (відео)

Як повідомило власне джерело Guildhall в українській розвідці внаслідок застосування Збройними Силами України американських систем залпового вогню HIMARS на Донбасі були успішно вражені командні пункти російських окупаційних військ.

Зокрема, 24 червня знищено командний пункт 20 армії Західного військового округу Збройних Сил Російської Федерації (в/ч 89425, м. Вороніж), що дислокувався у будівлі школи. Внаслідок удару вражена значна кількість офіцерів штабу армії, виведена з ладу техніка супротивника.

Джерело надало фото та відео результатів вогневого ураження.

Також з 23 на 24 червня вражено передовий пункт управління повітрянодесантних військ Збройних Сил Російської Федерації. Ударом знищено значну кількість техніки, озброєнь та живої сили противника, у тому числі, ліквідовано одного з командирів 106 повітряно-десантної дивізії ЗС РФ полковника Васільєва А.В. (в/ч 55599, м. Тула).

Нагадаємо, як повідомили у Генеральному штабі Збройних Сил України, станом на 25 червня втрати російської армії в живій силі в Україні становлять 34 700 військовослужбовців.

Оценка материала:

5.00 / 5
ЗСУ успішно застосували HIMARS - знищено командні пункти противника (відео) 5.00 5 5
Політика / Україна
25.06.2022 5161
Еще материалы раздела «Україна»