<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
26.06.2022 895

Стало відомо, звідки і чим Росія атакувала Київ

Столицю України атакували з регіону Каспійського моря.

Росія застосувала стратегічні бомбардувальники Ту-95 та Ту-160 з регіону Каспійського моря для ранкової атаки Києва. Пише ТСН. 

Про це 26 червня повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час телемарафону.

За його словами, на озброєнні ці літаки мають ракети Х-101, які можуть летіти на відстань до 5500 км.

"Таких ракет сьогодні було випущено від 4 до 6. Наша ППО спрацювала, частина ракет була збита. Є фотопідтвердження одного, інші уламки зараз шукають", - сказав речник.

Нагадаємо, вранці 26 червня росіяни завдали ракетного удару по Києву. Одна з них поцілила у 9-поверхівку, в результаті чого сталося часткове руйнування кількох поверхів та виникла пожежа.

Станом на зараз відомо, що одна людина загинула, четверо поранених, серед яких 7-річна дівчинка.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стало відомо, звідки і чим Росія атакувала Київ 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
26.06.2022 895
Еще материалы раздела «Столиця»