НОВИНИ ДНЯ: Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  "Два місяці будуть найважчими": експерт про сценарії війни, мобілізацію та що планує Путін  Млинці заварні на кефірі: рецепт із секретом  Статус PESEL UKR: які будуть нові правила отримання захисту у Польщі  Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sunвсі новини дня
Політика
Росія
27.06.2022 712

Шойгу відвідав пункти управління військами Росії, але побоявся їхати в Україну

Міністр оборони РФ генерал армії Сергій Шойгу побоявся відвідати пункти управління ЗС РФ на території Луганської та Донецької областей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення журналіста Романа Цимбалюка.

"Причина відмови від відвідування Луганської та Донецької областей - побоювання командирів воюючих угруповань, що командування ЗС РФ може бути знищене ракетним ударом ЗС України та їх небажання демонструвати реальні втрати російської армії під час бойових дій", - написав Цимбалюк.

За його словами, перебування міністра оборони РФ обмежилося одним зразково-показовим пунктом управління на території Білгородської області.

Там для нього, генералів МО і Генштаба, які його супроводжували, влаштували показові доповіді про ведення бойових дій на території України, показове нагородження медалями та орденами.

Нагадаємо, сьогодні російські ЗМІ написали, що міністр оборони Шойгу відвідав окуповані регіони України, зокрема йшлося про Донбас.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шойгу відвідав пункти управління військами Росії, але побоявся їхати в Україну 5.00 5 1
Політика / Росія
27.06.2022 712
Еще материалы раздела «Росія»