НОВИНИ ДНЯ: Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війнівсі новини дня
Політика
Світ
27.06.2022 449

Британія надасть 12,28 млн доларів на ремонт залізничних колій в Україні для вивезення зерна

Велика Британія має намір виділити до 10 млн фунтів (12,28 млн доларів) на ремонт "Українських залізниць", щоб полегшити вивіз зерна з країни.

Про це повідомляє Інтерфакс Україна з посиланням на офіс британського прем'єр-міністра Бориса Джонсона.

"Велика Британія виділить до 10 млн фунтів стерлінгів на матеріали та обладнання для "Українських залізниць" для ремонту залізничної інфраструктури та допомоги у вивезенні зерна з країни залізницею", – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що Велика Британія веде переговори з урядом України про те, як "максимально збільшити пропускну спроможність залізниць та забезпечити рух як поїздів, так і зерна".

Останнім часом у низці районів світу спостерігаються проблеми із продовольством. Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн пов'язала загрозу продовольчої кризи з російською агресією в Україні. Схожу думку висловлюють й інші західні лідери.

Оценка материала:

5.00 / 1
Британія надасть 12,28 млн доларів на ремонт залізничних колій в Україні для вивезення зерна 5.00 5 1
Політика / Світ
27.06.2022 449
Еще материалы раздела «Світ»