<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Бізнес
Економіка
28.06.2022 590

Байден підняв мита на дозволений імпорт з Росії до 35%

Президент США Джо Байден підняв мита на імпорт російських товарів до 35%. Йдеться про ті товари, які не заборонені до ввезення в США.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Білого дому.

Повідомляється, що мита зросли в результаті призупинення торгового статусу найбільшого сприяння щодо Росії через війну проти України.

У документі йдеться, що мито в 35% застосовується до імпорту "деяких інших товарів з Російської Федерації, ввезення яких ще не заборонено".

Зазначимо, до цього адміністрація Байдена заборонила імпорт російських нафтопродуктів і енергоносіїв, риби, морепродуктів, алкогольних напоїв і непромислових алмазів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США за останні місяці підняли мита на імпорт близько 75% всього імпорту російських товарів.

У той же час адміністрація Байдена прагне скасувати мита на деякі товари з Китаю.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден підняв мита на дозволений імпорт з Росії до 35% 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
28.06.2022 590
Еще материалы раздела «Економіка»