<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
28.06.2022 4797

Пентагон різко відповів на погрози Путіна відправити ядерні ракети до Білорусі

Заява президента Росії Володимира Путіна про надання Білорусі ракет, які здатні нести ядерний заряд, є "безцеремонною".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter репортера Foreign Policy Джека Детча, який цитує високопоставленого представника Пентагону.

"Я не можу придумати нічого більш безвідповідального, ніж високопоставлений керівник, що говорить про ядерну зброю в цьому випадку", - зазначив чиновник Міністерства оборони США.

Нагадаємо, минулого тижня Путін на зустрічі з лідером білоруського режиму Олександром Лукашенком заявив, що поставить йому комплекси "Іскандери", і натякнув на здатність цих ракет нести ядерні заряди.

Коментуючи можливість застосування ядерної зброї, секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олексій Данілов запевнив, що українська сторона готова до різних сценаріїв.

Оценка материала:

5.00 / 3
Пентагон різко відповів на погрози Путіна відправити ядерні ракети до Білорусі 5.00 5 3
Політика / Світ
28.06.2022 4797
Еще материалы раздела «Світ»