<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Політика
Україна
28.06.2022 1455

ЗСУ показали, як наносять удари по Зміїному

Українські захисники продовжують операцію на острові Зміїний, яка розрахована на його повне звільнення від російських військ. Наші військові завдали 10 ударів по острову.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на ОК "Південь".

Українські військові наносять нові ураження окупантам на острові Зміїний.

"Зафіксовано понад 10 влучань, одне з них по черговому зенітному гарматно-ракетному комплексу "Панцир-С1", решта результатів дорозвідується", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно ЗСУ знищили ворожий ЗРГК "Панцир" на Зміїному.

До цього був знищений ЗРГК "Панцир-С1".

Як повідомлялося раніше, ЗСУ завдали масованого удару по російському гарнізону на Зміїному, у результаті чого було знищено значну кількість окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 4
ЗСУ показали, як наносять удари по Зміїному 5.00 5 4
Політика / Україна
28.06.2022 1455
Еще материалы раздела «Україна»