НОВИНИ ДНЯ: Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого домувсі новини дня
Політика
Україна
28.06.2022 791

Полетять голови? Зеленський розповів про інспекцію силовиків через війну

В Україні проводять інспекцію діяльності всіх правоохоронних органів у зв'язку з повномасштабним вторгненням Росії в Україну 24 лютого.

_president_gov_ua_137_650x410_28.06.22

Про це заявив президент Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на на брифінг за результатами зустрічі з президентом Молдови Майї Санду.

"Дійсно, у нас відбувається інспекція всіх правоохоронних органів зараз, бо 24-го числа деякі представники тих чи інших правоохоронних органів кудись поділись замість того, щоб захищати свій народ", - сказав він.

Окрім того, раніше Politico з посиланням на джерела повідомило, що Зеленський нібито може звільнити Івана Баканова з посади голови СБУ через низку невдалих операцій і втрат у Херсоні.

"Якби я хотів його звільнити, то вже б давно звільнив", - так Зеленський прокоментував чутки про звільнення Баканова.

Він також додав, що зміна керівництва будь-якого правоохоронного органу залежить лише від результату перевірки їхньої роботи.

Нагадаємо, ширилась думка, що окупанти зуміли швидко захопити Херсон, адже на межі з окупованим Кримом були ліквідовані мінні поля.

Проте в Херсонській облраді вважають, що мінні поля біля Криму не були розміновані перед вторгнення Росії.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що наразі невідомо, хто винен у тому, що росіянам все ж вдалося окупувати південь, це питання будуть вирішувати пізніше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Полетять голови? Зеленський розповів про інспекцію силовиків через війну 5.00 5 1
Політика / Україна
28.06.2022 791
Еще материалы раздела «Україна»