НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Росія
28.06.2022 981

На ненависному Заході: у яких країнах живуть та навчаються діти російських чиновників

Поки російські чиновники продовжують "годувати" росіян промовами про патріотизм, їхні діти успішно живуть на вкрадені гроші в країнах, що розвиваються, здобувають елітну освіту і володіють нерухомістю в мільйони доларів.

Протягом десятків років російська пропаганда несла з усіх екранів міф про "загнивальний захід", проте чомусь верхівка країни продовжувала в цей самий Захід, з його демократичними цінностями, які активно обливалися брудом наближеними до Путіна, вливати мільярди доларів, зокрема на купівлю дорогої нерухомості та навчання своїх дітей. Пише ТСН. 

Давайте подивимося, хто з дітей політичних злочинців здобув освіту закордоном і має кілька громадянств.

Катерина Винокурова – дочка міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова

Попри те, що Катерина - дочка одного з найвпливовіших політиків Росії, народилася вона не в Москві, а в США, місті Нью-Йорк. Дитинство дівчина провела в елітній Мангеттенській школі, закінчила Колумбійський університет, де вивчала політологію. Магістратуру з економіки закінчила у Лондоні.

Нібито зараз Катерина мешкає у Москві і є директоркою російського відділення британського аукціонного дому Christie's. Одружена з підприємцем Олександром Винокуровим. Дівчина має російське та ізраїльське громадянства, але можливо ще й американське, оскільки народилася у цій країні.

Єлизавета Пєскова – дочка Дмитра Пєскова – прессекретаря Путіна

Протягом багатьох років дівчина мешкала зі своєю матір'ю Катериною Солоцинською та ще двома братами, Міком та Дені, у Парижі у розкішній квартирі на Авеню Фош. Дівчина закінчила приватну елітну школу-інтернат Ecole de Roches, а потім отримала освіту в паризькому університеті. Після закінчення освіти повернулася до Москви, де одразу ж здобула високу посаду.

Микола Пєсков (Микола Чоулз )

Загалом у Пєскова п'ять дітей, але також серед них відзначився і його старший син Микола. Нібито 32-річний молодик носить ім'я Микола Чоулз, ніде ніколи повноцінно не працював, веде богемний спосіб життя і має у власності кілька квартир, які, звичайно ж, купив за гроші не з власної кишені. Також був судимий у Великій Британії і понад рік провів у в'язниці, хоча сам це заперечує.

Ілля Медведєв — син колишнього президента Росії, зараз заступника голови Ради Безпеки Дмитра Медведєва

Народився у Санкт-Петербурзі, з раннього дитинства займався у багатьох секціях, вчив мови, але де саме навчався невідомо. Попри становище батьків, спочатку вступив на бюджетне відділення міжнародно-правового факультету МДІМВ, потім продовжив навчання в Масачусетському університеті США.

Микола Мізулін – син Олени Мізуліної, членкині Ради Федерації

Мізуліна одна з тих, хто палко кричав із трибун у популярних ток-шоу про "загнилі цінності", але попри це її син Микола мешкає і працює в Європі. Він навчався у Бернському та оксфордському університетах, а зараз працює юристом і живе у Брюсселі.

Мати Миколи є однією з найзапекліших противниць ЛГБТ+ спільнот і навіть вносила поправки до закону про заборону гей-пропаганди, адже на її думку такі стосунки є "не повноцінними". Однак абсурд ситуації в тому, що син пропагандистки Кремля - гей і одружився у США з чоловіком.

Анастасія Желєзняк — старша дочка Сергія Железняка — російського політика, який був автором чи не найдивніших законів РФ, серед яких цензура в Інтернеті та закон про іноземних агентів.

Сам Желєзняк один із головних героїв російських пропагандистських передач. Дочка ж головного цензора російського Інтернету зовсім не така патріотична. Анастасія навчалася в елітних школах у Європі, куди її тато регулярно вливав круглі суми в євро, а потім закінчила 2014 року навчання у Лондонському університеті королеви Марії, якийсь час працювала на ВВС асистенткою продюсера.

Сам Желєзняк зазначав раніше, що донька після здобуття освіти повернеться до Росії, але цього не сталося, оскільки дівчина вискочила заміж за шотландця з прізвищем МакКлімонт, тому, найімовірніше, у дочки російського патріота вже є британський паспорт.

Оценка материала:

5.00 / 2
На ненависному Заході: у яких країнах живуть та навчаються діти російських чиновників 5.00 5 2
Політика / Росія
28.06.2022 981
Еще материалы раздела «Росія»