НОВИНИ ДНЯ: Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі дні  Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррельвсі новини дня
Політика
Європа
28.06.2022 747

У Росії виникає все більше проблем на фронті, - голова Єврокомісії

У ЄС стверджують, що Росія почала сповільнюватися у спробах захоплення територій України та у неї виникають нові проблеми.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN, про це заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн.

"Військові експерти кажуть нам, що просування Росії набагато повільніше, ніж очікувалося. Отже, у Росії все більше проблем", - заявила вона.

При цьому чиновниця додала, що росіяни не мають стимулу продовжувати війну.

"Я б взагалі не ставила на Росію. Навпаки... українці знають, за що воюють. Вони мотивовані. А росіяни поняття не мають, за що воюють, бо навіть не бачать сенсу у цій війні", - наголосила фон дер Ляйєн.

За її словами, президент РФ ніколи не очікував настільки потужної підтримки України від країн Заходу. Союзники України продовжують залишатися єдиними у своїй позиції щодо війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії виникає все більше проблем на фронті, - голова Єврокомісії 5.00 5 2
Політика / Європа
28.06.2022 747
Еще материалы раздела «Європа»