<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.06.2022 679

Не дано чужому триколору завити на нашій землі: Зеленський привітав з Днем Конституції України

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Днем Конституції, основного закону України, якому сьогодні виповнюється 26 років.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку президента Володимира Зеленського.

"Ми прийняли основоположний закон держави 26 років тому. 26 років по тому захищати свою державу для нас основний закон. Чому? Відповідь є в преамбулі Конституції. Основи в ній прийняті основою нашої боротьби зараз і вони пояснюють чому і за що ми б'ємося. Це право українського народу на самовизначення", - зазначив президент.

Також, за словами глави держави, Конституція України - наш детальний портрет, а її норми дозволяють розшифрувати генетичний код нашої нації і знайти відповіді на два головних питання: що таке Україна і хто такі українці.

Як відомо, Україна вже більше чотирьох місяців обороняє свою свободу і незалежність від повномасштабної агресії Росії. За час війни окупанти зазнали колосальних втрат. Станом на 28 червня Збройні сили України ліквідували понад 35 тисяч російських військових, а також понад 1500 танків та ще тисячі іншої ворожої техніки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Не дано чужому триколору завити на нашій землі: Зеленський привітав з Днем Конституції України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.06.2022 679
Еще материалы раздела «Суспільство»