НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІвсі новини дня
Політика
Україна
28.06.2022 1093

Данілов відповів на погрози Медведєва: повернення Криму буде одразу, без спроб

Повернення тимчасово окупованого Криму буде одразу. Без усіляких спроб, на які погрожує пан Мєдвєдєв.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на його Twitter.

"Хочу заспокоїти пана Медведєва: "Крим ваш" може бути тільки в хворій антисемітській, українофобській уяві окремих кремлівських діячів, і ніякої спроби не буде. Повернення тимчасово окупованої території Криму буде проведено без спроб, одразу", - зазначив Данілов.

Що сказав Медведєв

Нагадаємо, що напередодні заступник голови Радбезу РФ та екс-президент РФ Дмитро Медведєв пригрозив, якщо Україна вступить до НАТО і намагатиметься повернути окупований Крим, то нібито "в світі може розпочатися Третя світова війна".

Зазначимо, в Україні неодноразово припускали, що повернення тимчасово окупованого півострову можливе і військовим шляхом.

Додамо, як заявляв глава Міноборони Олексій Резніков, зброя від союзників допоможе Україні повернути окуповані Росією територією, включаючи Крим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Данілов відповів на погрози Медведєва: повернення Криму буде одразу, без спроб 5.00 5 2
Політика / Україна
28.06.2022 1093
Еще материалы раздела «Україна»