<
НОВИНИ ДНЯ: Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
29.06.2022 1120

Дуда повідомив, як світ повинен відповісти Путіну за обстріл ТЦ у Кременчуці

Президент Польщі Анджей Дуда відреагував на зухвале вбивство росіянами мирних людей під час ракетного обстрілу ТЦ у Кременчуці.

Польський лідер зауважив, що Росія запустила ракети по Кременчуку напередодні саміту Північноатлантичного альянсу. Пише ТСН. 

Про це Дуда написав у Twitter.

Президент Польщі наголосив, що на обстріл торгового центру, який був наповнений невинними людьми, потрібно відповісти збільшенням військової підтримки для України.

"Напередодні Мадридського саміту НАТО Росія вчинила черговий військовий злочин проти мирного населення. Цього разу в Кременчуці, Україна. На обстріл торгового центру, повного невинних людей, потрібно відповісти більшою військовою підтримкою України, Захисниці Європи", – написав Дуда.

Нагадаємо, 27 червня під час повітряної тривоги окупанти вдарили ракетами по торговельно-розважальному центру у Кременчуці на Полтавщині, де була понад тисяча цивільних людей.

Станом на ранок 28 червня, загинуло 18 осіб, а 36 осіб вважаються зниклими безвісти і ще понад два десятки потрапили до лікарні з пораненнями.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дуда повідомив, як світ повинен відповісти Путіну за обстріл ТЦ у Кременчуці 5.00 5 1
Політика / Світ
29.06.2022 1120
Еще материалы раздела «Світ»