<
НОВИНИ ДНЯ: Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингахвсі новини дня
Політика
Світ
29.06.2022 646

Джонсон про побоювання Генштабу Британії: війна не повинна вийти за межі України

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що не думає, що справа дійде до війни з Росією і що докладаються великі зусилля, щоб конфлікт не вийшов за межі України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ITV News Politics.

За словами Джонсона, він "не чекає", що Великобританії доведеться воювати з Росією, навіть попри те, що новий голова британських збройних сил Патрік Сандерс каже, що війська мають бути готові "боротися і перемагати", щоб запобігти поширенню війни в Європі.

Зазначимо, що у своєму виступі у вівторок, 28 червня, начальник Генерального штабу генерал Патрік Сандерс сказав, що ніколи не бачив такої явної загрози миру та демократії, як "жорстока агресія" президента Росії Володимира Путіна.

"Це наш момент 1937 року", – сказав він. - Ми не перебуваємо в стані війни, але маємо діяти швидко, щоб не опинитися втягнутими у війну через нездатність стримати територіальну експансію".

Як повідомлялося, Велика Британія хоче посилити власну армію, щоб у разі війни бути готовою боротися разом із союзниками в Європі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав Росію найбільшою терористичною організацією світу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Джонсон про побоювання Генштабу Британії: війна не повинна вийти за межі України 5.00 5 2
Політика / Світ
29.06.2022 646
Еще материалы раздела «Світ»