НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
29.06.2022 876

Україна отримала близько півсотні "Байрактарів" з початку вторгнення РФ, - Резніков

Українські військові отримали трохи менше ніж півсотні безпілотників "Байрактар" з 24 лютого.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра оборони України Олексія Резнікова у Facebook.

"Лише з 24 лютого Міноборони поставило на озброєння наших військових до півсотні "літачків" (БПЛА "Байрактар" - ред.). Ще кілька вже законтарктовані та оплачені МОУ, і ми очікуємо їх уже в липні", - розповів міністр.

За словами Резнікова, найближчим часом майже всі потужності заводу Baykar Makina будуть зосереджені на забезпеченні потреб ЗСУ. При цьому Україна замовить ще десятки безпілотників.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що турецька компанія Baykar вирішила надати Україні три безпілотника "Байрактар", гроші на які збирали всі українці, безкоштовно.

Також ми писали, що українці за три дні зібрали кошти на закупівлю трьох "Байрактарів".

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна отримала близько півсотні "Байрактарів" з початку вторгнення РФ, - Резніков 5.00 5 2
Політика / Україна
29.06.2022 876
Еще материалы раздела «Україна»