<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Світ
29.06.2022 474

Росія буде намагатись завдавати ударів, щоб перешкодити поповненню запасів ЗСУ, – британська розвідка

Російські війська продовжують поступово просуватися вперед, намагаючись оточити місто Лисичанськ. З 25 червня російські війська просунулися ще на 2 км у районі Лисичанського нафтопереробного заводу на південь від міста.

Про це повідомляє у Twitter Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

Аналітики стверджують, що існує реальна ймовірність того, що ракетний удар по торговому центру в Кременчуці 27 червня був спрямований на влучання в найближчу інфраструктуру.

Неточність Росії в завданні дальніх ударів раніше призводила до масових жертв серед цивільного населення, зокрема на залізничній станції в Краматорську 9 квітня 2022 року.

Російські військові, швидше за все, як і раніше готові прийняти високий рівень побічної шкоди, коли вони бачать військову необхідність в ураженні цілі. Майже напевно Росія продовжить завдавати ударів, намагаючись перешкодити поповненню запасів українських передових сил.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія буде намагатись завдавати ударів, щоб перешкодити поповненню запасів ЗСУ, – британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Світ
29.06.2022 474
Еще материалы раздела «Світ»