<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росіївсі новини дня
Політика
Світ
29.06.2022 567

Саміт НАТО назвав єдиний спосіб завершення війни Росії проти України

Єдиний спосіб закінчити війну, спричинену російським вторгненням в Україну - це допомогти Києву її виграти. І в НАТО продовжать це робити.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву прем'єр-міністра Бельгії Александера Де Кро, якого цитує Sudinfo.

Він наголосив, що економічні санкції проти Росії сильно впливають на країну, але водночас вони також сильно вдарили по європейському населенню. Зокрема, він згадав "енергетичну війну", яку веде Москва з лютого.

"Найкращий спосіб покінчити з усім цим - допомогти Україні перемогти у військовому розумінні. У нас немає іншого вибору",- заявив міністр після прибуття на саміт НАТО.

За його словами, Бельгія вже поставила військову техніку в Україну і продовжуватиме це робити.

Оценка материала:

5.00 / 1
Саміт НАТО назвав єдиний спосіб завершення війни Росії проти України 5.00 5 1
Політика / Світ
29.06.2022 567
Еще материалы раздела «Світ»