<
НОВИНИ ДНЯ: "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачновсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.06.2022 1360

Так відбивні ви ще не готували: вони будуть танути в роті

Курячі відбивні - універсальна страва, яка точно сподобається всій вашій родині. А як їх зробити найніжнішими у світі, ви точно дізнаєтеся з нашої статті.

Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • Куряче філе - 700 г
  • Сіль, чорний перець - за смаком
  • Сушений часник і копчена паприка - за смаком і за бажанням
  • Яйце велике - 3 шт.
  • Молоко - 2-3 ст. л.
  • Борошно - 3 ст. л.

Покрокове приготування

Відріжте мале куряче філе від великого. Наріжте велике куряче філе на порційні шматочки, накрийте харчовою плівкою і відбийте м'ясо.

Посоліть, поперчіть, посипте спеціями з обох сторін.

Розділіть яйця на білки і жовтки. До жовтків додайте молоко і перемішайте (вийде льєзон).

До білків додайте дрібку солі і збийте в пишну піну.

Кожну відбивну обмокніть в льєзоні, потім в борошні і в кінці - в збитих білках. Білки можна нанести за допомогою пензлика, так виходить економніше.

Обсмажте на помірному вогні з кожного боку по 3-4 хвилини або до повної готовності, орієнтуючисьна товщину ваших відбивних.

Оценка материала:

5.00 / 2
Так відбивні ви ще не готували: вони будуть танути в роті 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.06.2022 1360
Еще материалы раздела «Суспільство»