НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Європа
30.06.2022 870

“Путіна ніхто не боїться”: російський публіцист оцінив можливість відкриття РФ “другого фронту”

Погрози Кремля більше не лякають європейських сусідів Росії, а московські генерали думають про втечу з України.

Російський публіцист Андрій Піонтковський вважає малоймовірним відкриття Росією “другого фронту” проти ще однієї європейської країни, оскільки війна в Україні вже продемонструвала справжню “потугу” російської армії. Пише ТСН. 

Про це він сказав у коментарі 24 каналу.

"Московські генерали сьогодні думають про те, як би їм втекти з України, але не про те, щоб відкривати другий чи третій фронт”, - зауважив Піонтковський.

Публіцист нагадав, як відреагували в Литві на погрози Кремля застосувати воєнну силу через санкції щодо транзиту товарів до Калінінградської області.

“Ви зауважили, яка вже звична реакція на російські погрози й путінські понти після того, як Литва запровадила блокаду на підсанкційні товари? Прозвучали заяви, що росіяни вичерпали дипломатичні заходи й застосовуватимуть практичні воєнно-технічні дії. Проте зараз ніхто Путіна не боїться", – сказав Піонтковський.

Нагадаємо, у відповідь на обмеження калінінградського транзиту країна-агресорка розглядає виведення Литви із загальної системи електропостачання.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Путіна ніхто не боїться”: російський публіцист оцінив можливість відкриття РФ “другого фронту” 5.00 5 2
Політика / Європа
30.06.2022 870
Еще материалы раздела «Європа»